Moderne kontormiljø

i historisk bygning

 

Vi tilbyder
Nyheder
Historie
Billeder
Beliggenhed
Beboere
Links

 

Plantegninger
Priser
Faciliteter

 

Kontakt information
Ansøg om lejemål

VI TILBYDEREn af Danmarks historiske ejendomme, Den gamle Fattiggaard i Odense danner rammen om et topmoderne og eksklusivt kontordomicil, til alle behov i alle størrelser.

 

Ejendommen vil fremstå, som en moderne state of the art domicilejendom med alle tænkelige faciliteter og synlig beliggenhed.

 

Firmaadresse i dette kontormiljø betyder fleksibilitet for din virksomhed. Når virksomheden skal udvide eller indskrænke kan du blive på adressen og undgå evt. fremtidig flytning.

 

Fattiggaarden er centralt placeret med 2-5 minutters gåafstand til henholdsvis gågaden og banegården. Ejendommen ligger ligeledes i nærheden af et bredt udvalg af caféer, restauranter, bank filialer, posthus, butikker, hoteller, indkøbsmuligheder, biografer og fitnesscentre. Odense Rådhus og "Odense Slottet" ligger ligeledes inden for få minutters gang.

 

Faciliteterne omfatter lounge, reception, mødelokaler, konference- og showroom, arkivrum, samt kantine. Der er flere områder med lounge/pauseområder fordelt i bygningen.

 

I tilknytning til Fattiggaarden opføres parkeringskælder i 2 etager samt boliger og detailhandel.

I løbet af det kommende år vil Odense Kommune fortsætte med at udvide gågadenettet til Vindegade, hvorfor ejendommen vil være attraktiv for firmaer der ønsker en tydelig eksponering med stor synlighed og høj brand- værdi samt en eksklusiv og central beliggenhed ved gågaden i Odense.

 

Ejendommens naboer er velholdte klassiske og nybyggede ejendomme, typisk med erhverv i stuen, som tilsammen danner et flot klassisk bymiljø i hjertet af Odense.

 

Fleksible kontorer i historisk bygning fra 1847 – tilpasses lejers ønsker.

 

Udlejning

Kongensgaaard A/S

C/o Grenåvej 117

8240 Riskov

Administration

Boliq

Grenåvej 117

8240 Riskov